Bewertungen von Tamarinde Alphen aan de Rijn

Neue Beurteilungen

4.0
Duiker
6 Juli 2024

Bestelling nooit ontvangen. Tig keer gebeld, geen reactie!!! Bestelling al rond 13:00 uur geplaatst. Hopen dat ik mijn geld terug krijg.6 juli 2024 Geen aanrader.

Gabriëlle
4 Juli 2024

Om 17.15 besteld online. Bezorging zo snel mogelijk aangegeven ivm diplomauitreiking van onze dochter. Om 19.45 uur nog niets bezorgd. Gebeld, maar antwoordapparaat. Niets bezorgd. Zeer teleurstellend.Vaker besteld, was altijd goed.

Anne-Fleur
9 Juni 2024

Besteld op zondag avond. De openingstijden geven ook aan dat ze open zijn. Na 1,5 uur en 4x bellen, dacht ik: ik ga er naartoe. Conclusie: hele tent dicht. Ik hoop dat ik m’n geld nog terugkrijg. Eventueel een verbeterpunt voor de website, als je dicht bent, zorg dan ook dat niemand kan bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tuithof
31 Mai 2024

Weer geweldig gegeten, bijzonder snelle levering. De volgende keer zeker weer.

Ronald
19 Mai 2024
Tuithof
18 Mai 2024

Snelle en lekkere levering. Voldeed aan onze hoge verwachtingen.

H. J. M. van der Hoogte
10 Mai 2024

We hebben genoten. Een echte aanrader.

Rosanne
24 MĂ€rz 2024

Het duurde even, maar was zeker lekker dus prima dat het dan ook wat tijd kost. We gaan zeker nog eens bestellen. Naan had wat meer mogen zijn :-)

Bettina de Groot
15 MĂ€rz 2024

Heerlijk vers eten met veel smaak en geur. het is genieten. We laten graag bezorgen en eten ook wel in het restaurant met leuk uitzicht over het water. Goede bediening die veel weten over het klaarmaken van het eten en de ingredienten. En is het teveel dan mag je mee nemen naar huis wat er over is.

Satya
11 MĂ€rz 2024

Naast Tava fish dat iets te zoutig was, vond ik het eten lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

RONALD JACOBS
29 Januar 2024

Kwaliteit is weinig vlees en bezorging was te laat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maxim
23 Januar 2024

Tasty curries, good portions, friendly staff. Big thumbs up for Tamarinde!!

Mark
14 Januar 2024

Heerlijk gegeten, eten exact op tijd. Snel nog een keer! Bedankt

An
9 Januar 2024
Berry Minkman
29 Dezember 2023

Jullie bestelmodule werkt uitstekend inclusief dit beoordelingsformulier. Dat geldt helemaal niet voor het verwerken van de bestelling zelf. Toen ik om half zeven gisteravond bij het restaurant kwam, was het binnen donker en waren de deuren dicht. Vandaar de allerlaagste waardering. De keren dat wij bij jullie gegeten hebben was de kwaliteit bijzonder goed.

Hennie Tuithof
21 Dezember 2023

Lekker eten en op tijd geleverd.

Angela
26 November 2023
Margot
22 November 2023

We hebben eten afgehaald bij Tamarinde. Het eten was klaar op het afgesproken tijdstip, goed en warm ingepakt en geweldig lekker. Sinds onze reizen naar India hebben we niet meer zo lekker Indiaas gegeten. We wonen niet in Alphen a-d Rijn maar komen zeker terug voor dit heerlijke eten.

A. L.
16 November 2023

Meerdere bakken zijn uitgelopen geweest. Ik had al vaker butter chicken besteld, maar dit keer was het niet zo lekker als gewend. Het zelfde geldt voor het palak paneer. De twee lam gerechten zijn heel lekker geweest.

Gaby
5 November 2023

Zo lekker 😋

Ruud van Huik
2 November 2023

Heerlijk eten en prima hoeveelheid.

Angela
28 Oktober 2023
Marianne
27 Oktober 2023

Prettige service en heerlijk eten.

Robin
15 Oktober 2023

De smaken waren erg lekker, veel saus en weinig stukjes kip.

Nicky Brook
11 Oktober 2023

Zoals de vorige keer ,heerlijk

Margot
28 September 2023

Eten afgehaald, er werd nog achteraan gebeld omdat 1 gerechtje niet geschikt was om mee te nemen. Dit werd door een ander gerechtje vervangen. Dus super attent, eten precies klaar op juiste moment. En we hebben werkelijk ontzettend lekker gegeten. We komen snel eens in het restaurant zelf eten. BedanktđŸ™đŸœ.

Jerry
25 September 2023

Ik had oa butterchicken besteld en deze was iets zurig ipv zoetig. Maar voor de rest was het eten erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingrid
16 September 2023

Het was heerlijk

Rob Wijnants
2 September 2023

Geweldig eten, heerlijke bryiani’s en smakelijke tarka dal. Het beste Indiaas restaurant van heel Alphen.

Ben
29 August 2023

Eten uitstekende kwaliteit, value for money! Bezorging prima op tijd en nog goed op temperatuur!

Henk
29 August 2023

Heerlijk gegeten, ruime porties, goed wsrm. Voor herhaling vatbaar!

Micha
24 Juli 2023

Eten was erg lekker, ruime porties. Keurig op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niermala
23 Juli 2023

Erg lekker. De kruiden zijn gelukkig niet overheersend.

Jud van Lammeren
16 Juli 2023

De eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer .Het eten is echt heerlijk , net zo lekker als de Indiër in London .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fee
8 Juli 2023

Ik heb eten besteld via de site van Tamarinde en ik zag dat ze op het menu niet hadden wat ik wilde. Dit heb ik vermeld bij mijn bestelling en heb gevraagd of ze dit toch konden maken. Ze hebben vervolgens precies gemaakt wat ik wilde, ondanks dat het niet op de kaart stond! Echt geweldig! Het smaakte fantastisch, de bezorging was op tijd en werd gedaan door een enorm vriendelijk iemand. Echt duizend procent een aanrader dit!

Jolanda
19 Juni 2023

Heerlijk gegeten weer. Eten was goed warm en lekker van smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Herman Broere
15 Juni 2023

Mooie authentieke gerechten. Aanrader!

Rick
9 Juni 2023

Zeer lekker, goed gegeten! Ruime porties voor acceptabele prijs. Bezorging was ruim kwartier later dan aangegeven.

Just Korsten
10 Mai 2023

We wisten dat het waanzinnig lekker zou zijn en toch overtrof het de verwachtingen. De prawns zijn een must bij elke bestelling, netzoals de garlic naans.

Rinus
27 April 2023

Tip:zet bij de gerecht beschrijving of er bijv. rijst, maanbrood of iets dergelijks wordt bijgeleverd. Wij hadden nu rijst bijbesteld en dat was niet nodig. Eten was heerlijk!!

Tjandra Fajakoen Saleh
23 April 2023

Gerecht ( kip) was lekker maar een beetje te droog

Tara
25 MĂ€rz 2023
Asha
20 MĂ€rz 2023

Het eten/Birjani was HEERLIJK, maar weinig vlees. Dit is de beste die ik geproefd heb uit Alphen. Ik raad dit bedrijf aan, maar hou rekening mee dat er weinig kip wordt verwerkt in het eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sangeeta
19 MĂ€rz 2023

I love Tamarinde's special chicken biryani đŸ„° and of course Tava fish

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjolein
11 MĂ€rz 2023
Nicky Brook
8 MĂ€rz 2023

Het eten was weer lekker . Ga zo door

Esther
18 Februar 2023

Lekker eten, maar twee gerechten leken erg op elkaar, was jammer. Vond het wel duur voor wat/ hoeveel we kregen.

Anoniem
10 Februar 2023

We hebben ervan genoten. We hadden om mild gevraagd en het was heerlijk van smaak. En het is supersnel gebracht. We bestellen snel nog een keer.

Yvonne
6 Februar 2023

We vonden de gerechten erg lekker en werd volgens de opgegeven tijd bezorgd. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Beukering
20 Januar 2023

Wat een heerlijke smaken, wij hadden vegetarische hapjes, onwijs lekker!

Siko
15 Januar 2023

Eten was weer heerlijk.

Wendy
9 Januar 2023

Ongeveer 4 stuks kip in elk bakje van een waterig saus. Naan was "wat de fk is dat" uit de alufolj gekomen, alsof het allemaal al voor in mandjes gesneden was en even in de magnetron opgewarmd was. Nooit meer, en zeker niet voor €20pp+....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

wout
20 Dezember 2022

heerlijk eten, gevarieerd menu, ook voor vegetariers, echt een aanrader

Mazereeuw
26 November 2022

Het was allemaal even lekker en snel bezorgd

Rob Wijnants
21 November 2022

We were expecting a curry sauce with the biryani, but tasted great. would also have liked a bit more meat in my lamb rogan josh. Overall great quality food and delicious! Delivery went the extra mile (literally) as the road was closed and delivery came on foot.

Ronald
1 November 2022
Brand
29 Oktober 2022

Twee dezelfde gerechten gehad. Terwijl we tikka hadden besteld en butter checken. Smaak goed maar te duur voor wat je krijgt.

Manodj
26 Oktober 2022

Tegen sluitingstijd besteld en netjes gebeld dat de bestelling later is gezien. Vervolgens keurig netjes gebeld en op tijd bezorgd. Kwaliteit en smaak van eten was goed. Enige kritische noot: Ik had een rasmalai besteld en ik verwachtte deze met melk en niet met suikerwater. Voor de rest super, dus nog geen 5 maar wel 4 mooie sterren.

Anne
10 Oktober 2022

Gewoon verrukkelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michaela en Ward
10 Oktober 2022

Zojuist voor het eerst afgehaald bij Tamarinde. Wat was dat lekker zeg! We kozen de tamarinde special chicken curry en de dahl makhani. We maken zelf graag dahl thuis, maar die kan lang niet tippen aan deze variant. Zelfs de mango lassi is heerlijk en alles behalve ‘prefab’. Wat een aanwinst voor Alphen! Wij gaan er graag binnenkort eens eten om ons te laten adviseren. Wellicht handig om te weten: bij alle hoofdgerechten komt rijst, extra bestelling is dus niet noodzakelijk, al is die jeera rijst wel echt heel erg lekker:)

Jeroen
9 Oktober 2022

Eten was weer heerlijk. Bezorging ook op de aangegeven tijd. Tip: de Naans in aluminium folie zorgt ervoor dat de Naan erg slap/taai wordt. Wellicht kijken naar een alternatieve verpakking.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeroen
9 Oktober 2022

Erg lekker eten. Een beetje aan de dure kant maar zeker waard!

Marieke Helder-Looijestijn
8 Oktober 2022

Het was goed, maar niet de lekkerste, die we ooit gegeten hebben. En het was veel saus met weinig vlees. We zijn meer vlees gewend.

Christel
7 Oktober 2022

Lekkere smaken maar er zat dit keer wel heel erg weinig vlees in

DvT
16 September 2022

Het eten was zeker lekker maar we waren zeer verbaasd dat wij voor witte rijst 3.50 bij moest betalen.

Antwort von Tamarinde

Goedemiddag Dvt, Hartelijk dank voor je feedback! Er staat op de website inderdaad niet duidelijk vermeldt dat er bij de curry gerechten altijd rijst zit, waardoor er soms per ongeluk extra rijst besteld wordt. Excuses en wij zullen dit zsm aanpassen. Team Tamarinde

Joost van Leeuwen
11 September 2022

Werd netjes gebeld om ivm met m’n notenallergie dat ze iets wilde maken! Super netjes en sulerlekker!!! Aanrader

Antwort von Tamarinde

Goedemiddag meneer Van Leeuwen, Hartelijk dank voor uw feedback en heel graag gedaan mbt het terugbellen ivm de notenallergie. Groet, Team Tamarinde

ALIE SIEGERS
3 September 2022

eten was smaakvol maar erg beperkt Voor de prijs was het vrij weinig en het zou wat meer aangekleed kunnen worden! Zo ziet het er erg troosteloos uit

Antwort von Tamarinde

Goedemiddag mevrouw Siegers, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen deze serieus en gaan ermee aan de slag. Met vriendelijke groet, Team Tamarinde

Vincent
26 August 2022
Antwort von Tamarinde

Goedenavond Vincent, Dankjewel voor je top review! Team Tamarinde

Miesjoe
25 August 2022

Geweldig genoten van de heerlijke authentieke smaken đŸ‘đŸœđŸ‘đŸœ Zeker herhaling vatbaar 😊 Tipje : de bezorg porties mogen iets groter zijn😉

Antwort von Tamarinde

Goedenavond Miesjoe, Hartelijk dank voor je feedback. We zullen ermee aan de slag gaan. Groet, Team Tamarinde