Reviews from Tamarinde Alphen aan de Rijn

Recent reviews

4.0
Mazereeuw
26 November 2022

Het was allemaal even lekker en snel bezorgd

Rob Wijnants
21 November 2022

We were expecting a curry sauce with the biryani, but tasted great. would also have liked a bit more meat in my lamb rogan josh. Overall great quality food and delicious! Delivery went the extra mile (literally) as the road was closed and delivery came on foot.

Ronald
1 November 2022
Brand
29 October 2022

Twee dezelfde gerechten gehad. Terwijl we tikka hadden besteld en butter checken. Smaak goed maar te duur voor wat je krijgt.

Manodj
26 October 2022

Tegen sluitingstijd besteld en netjes gebeld dat de bestelling later is gezien. Vervolgens keurig netjes gebeld en op tijd bezorgd. Kwaliteit en smaak van eten was goed. Enige kritische noot: Ik had een rasmalai besteld en ik verwachtte deze met melk en niet met suikerwater. Voor de rest super, dus nog geen 5 maar wel 4 mooie sterren.

Anne
10 October 2022

Gewoon verrukkelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michaela en Ward
10 October 2022

Zojuist voor het eerst afgehaald bij Tamarinde. Wat was dat lekker zeg! We kozen de tamarinde special chicken curry en de dahl makhani. We maken zelf graag dahl thuis, maar die kan lang niet tippen aan deze variant. Zelfs de mango lassi is heerlijk en alles behalve ‘prefab’. Wat een aanwinst voor Alphen! Wij gaan er graag binnenkort eens eten om ons te laten adviseren. Wellicht handig om te weten: bij alle hoofdgerechten komt rijst, extra bestelling is dus niet noodzakelijk, al is die jeera rijst wel echt heel erg lekker:)

Jeroen
9 October 2022

Eten was weer heerlijk. Bezorging ook op de aangegeven tijd. Tip: de Naans in aluminium folie zorgt ervoor dat de Naan erg slap/taai wordt. Wellicht kijken naar een alternatieve verpakking.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
9 October 2022

Erg lekker eten. Een beetje aan de dure kant maar zeker waard!

Marieke Helder-Looijestijn
8 October 2022

Het was goed, maar niet de lekkerste, die we ooit gegeten hebben. En het was veel saus met weinig vlees. We zijn meer vlees gewend.

Christel
7 October 2022

Lekkere smaken maar er zat dit keer wel heel erg weinig vlees in

DvT
16 September 2022

Het eten was zeker lekker maar we waren zeer verbaasd dat wij voor witte rijst 3.50 bij moest betalen.

Reaction from Tamarinde

Goedemiddag Dvt, Hartelijk dank voor je feedback! Er staat op de website inderdaad niet duidelijk vermeldt dat er bij de curry gerechten altijd rijst zit, waardoor er soms per ongeluk extra rijst besteld wordt. Excuses en wij zullen dit zsm aanpassen. Team Tamarinde

Anne
16 September 2022

Wij hebben eerder bij jullie gegeten in het restaurant.. de kwaliteit was vele malen beter en de hoeveelheid ook. Wat we thuisbezorgd kregen was echt onder de maat en niet in verhouding met de prijs. Als er minder wordt gegeven dan moet de prijs daar ook naar zijn en niet de prijzen hanteren als in het restaurant. In het restaurant hebben wij in verhouding veel minder betaald en we kregen veel meer. Laten bezorgen doen we dus niet meer. Heel jammer want we waren erg blij met de komst van een indiaas restaurant.

Reaction from Tamarinde

Goedemiddag Anne, Wat ontzettend jammer dat de bestelling tegenviel nadat je zo tevreden was over het eten in het restaurant zelf. We nemen je feedback serieus en vragen je om contact op te nemen om eea te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Tamarinde

Joost van Leeuwen
11 September 2022

Werd netjes gebeld om ivm met m’n notenallergie dat ze iets wilde maken! Super netjes en sulerlekker!!! Aanrader

Reaction from Tamarinde

Goedemiddag meneer Van Leeuwen, Hartelijk dank voor uw feedback en heel graag gedaan mbt het terugbellen ivm de notenallergie. Groet, Team Tamarinde

ALIE SIEGERS
3 September 2022

eten was smaakvol maar erg beperkt Voor de prijs was het vrij weinig en het zou wat meer aangekleed kunnen worden! Zo ziet het er erg troosteloos uit

Reaction from Tamarinde

Goedemiddag mevrouw Siegers, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen deze serieus en gaan ermee aan de slag. Met vriendelijke groet, Team Tamarinde

Vincent
26 August 2022
Reaction from Tamarinde

Goedenavond Vincent, Dankjewel voor je top review! Team Tamarinde

Miesjoe
25 August 2022

Geweldig genoten van de heerlijke authentieke smaken 👍🏽👍🏽 Zeker herhaling vatbaar 😊 Tipje : de bezorg porties mogen iets groter zijn😉

Reaction from Tamarinde

Goedenavond Miesjoe, Hartelijk dank voor je feedback. We zullen ermee aan de slag gaan. Groet, Team Tamarinde