Avaliações de Tamarinde Alphen aan de Rijn

Avaliações recentes

5.0
Anne-Fleur
9 junho 2024

Besteld op zondag avond. De openingstijden geven ook aan dat ze open zijn. Na 1,5 uur en 4x bellen, dacht ik: ik ga er naartoe. Conclusie: hele tent dicht. Ik hoop dat ik m’n geld nog terugkrijg. Eventueel een verbeterpunt voor de website, als je dicht bent, zorg dan ook dat niemand kan bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tuithof
31 maio 2024

Weer geweldig gegeten, bijzonder snelle levering. De volgende keer zeker weer.

Ronald
19 maio 2024
Tuithof
18 maio 2024

Snelle en lekkere levering. Voldeed aan onze hoge verwachtingen.

H. J. M. van der Hoogte
10 maio 2024

We hebben genoten. Een echte aanrader.

Rosanne
24 março 2024

Het duurde even, maar was zeker lekker dus prima dat het dan ook wat tijd kost. We gaan zeker nog eens bestellen. Naan had wat meer mogen zijn :-)

Bettina de Groot
15 março 2024

Heerlijk vers eten met veel smaak en geur. het is genieten. We laten graag bezorgen en eten ook wel in het restaurant met leuk uitzicht over het water. Goede bediening die veel weten over het klaarmaken van het eten en de ingredienten. En is het teveel dan mag je mee nemen naar huis wat er over is.

Satya
11 março 2024

Naast Tava fish dat iets te zoutig was, vond ik het eten lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

RONALD JACOBS
29 janeiro 2024

Kwaliteit is weinig vlees en bezorging was te laat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maxim
23 janeiro 2024

Tasty curries, good portions, friendly staff. Big thumbs up for Tamarinde!!

Mark
14 janeiro 2024

Heerlijk gegeten, eten exact op tijd. Snel nog een keer! Bedankt

An
9 janeiro 2024
Berry Minkman
29 dezembro 2023

Jullie bestelmodule werkt uitstekend inclusief dit beoordelingsformulier. Dat geldt helemaal niet voor het verwerken van de bestelling zelf. Toen ik om half zeven gisteravond bij het restaurant kwam, was het binnen donker en waren de deuren dicht. Vandaar de allerlaagste waardering. De keren dat wij bij jullie gegeten hebben was de kwaliteit bijzonder goed.

Hennie Tuithof
21 dezembro 2023

Lekker eten en op tijd geleverd.

Angela
26 novembro 2023
Margot
22 novembro 2023

We hebben eten afgehaald bij Tamarinde. Het eten was klaar op het afgesproken tijdstip, goed en warm ingepakt en geweldig lekker. Sinds onze reizen naar India hebben we niet meer zo lekker Indiaas gegeten. We wonen niet in Alphen a-d Rijn maar komen zeker terug voor dit heerlijke eten.

A. L.
16 novembro 2023

Meerdere bakken zijn uitgelopen geweest. Ik had al vaker butter chicken besteld, maar dit keer was het niet zo lekker als gewend. Het zelfde geldt voor het palak paneer. De twee lam gerechten zijn heel lekker geweest.

Gaby
5 novembro 2023

Zo lekker 😋

Ruud van Huik
2 novembro 2023

Heerlijk eten en prima hoeveelheid.

Angela
28 outubro 2023
Marianne
27 outubro 2023

Prettige service en heerlijk eten.

Robin
15 outubro 2023

De smaken waren erg lekker, veel saus en weinig stukjes kip.

Nicky Brook
11 outubro 2023

Zoals de vorige keer ,heerlijk

Margot
28 setembro 2023

Eten afgehaald, er werd nog achteraan gebeld omdat 1 gerechtje niet geschikt was om mee te nemen. Dit werd door een ander gerechtje vervangen. Dus super attent, eten precies klaar op juiste moment. En we hebben werkelijk ontzettend lekker gegeten. We komen snel eens in het restaurant zelf eten. Bedankt🙏🏽.

Jerry
25 setembro 2023

Ik had oa butterchicken besteld en deze was iets zurig ipv zoetig. Maar voor de rest was het eten erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid
16 setembro 2023

Het was heerlijk

Rob Wijnants
2 setembro 2023

Geweldig eten, heerlijke bryiani’s en smakelijke tarka dal. Het beste Indiaas restaurant van heel Alphen.

Ben
29 agosto 2023

Eten uitstekende kwaliteit, value for money! Bezorging prima op tijd en nog goed op temperatuur!

Henk
29 agosto 2023

Heerlijk gegeten, ruime porties, goed wsrm. Voor herhaling vatbaar!

Micha
24 julho 2023

Eten was erg lekker, ruime porties. Keurig op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niermala
23 julho 2023

Erg lekker. De kruiden zijn gelukkig niet overheersend.

Jud van Lammeren
16 julho 2023

De eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer .Het eten is echt heerlijk , net zo lekker als de Indiër in London .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fee
8 julho 2023

Ik heb eten besteld via de site van Tamarinde en ik zag dat ze op het menu niet hadden wat ik wilde. Dit heb ik vermeld bij mijn bestelling en heb gevraagd of ze dit toch konden maken. Ze hebben vervolgens precies gemaakt wat ik wilde, ondanks dat het niet op de kaart stond! Echt geweldig! Het smaakte fantastisch, de bezorging was op tijd en werd gedaan door een enorm vriendelijk iemand. Echt duizend procent een aanrader dit!

Jolanda
19 junho 2023

Heerlijk gegeten weer. Eten was goed warm en lekker van smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Herman Broere
15 junho 2023

Mooie authentieke gerechten. Aanrader!

Rick
9 junho 2023

Zeer lekker, goed gegeten! Ruime porties voor acceptabele prijs. Bezorging was ruim kwartier later dan aangegeven.

Just Korsten
10 maio 2023

We wisten dat het waanzinnig lekker zou zijn en toch overtrof het de verwachtingen. De prawns zijn een must bij elke bestelling, netzoals de garlic naans.

Rinus
27 abril 2023

Tip:zet bij de gerecht beschrijving of er bijv. rijst, maanbrood of iets dergelijks wordt bijgeleverd. Wij hadden nu rijst bijbesteld en dat was niet nodig. Eten was heerlijk!!

Tjandra Fajakoen Saleh
23 abril 2023

Gerecht ( kip) was lekker maar een beetje te droog

Tara
25 março 2023
Asha
20 março 2023

Het eten/Birjani was HEERLIJK, maar weinig vlees. Dit is de beste die ik geproefd heb uit Alphen. Ik raad dit bedrijf aan, maar hou rekening mee dat er weinig kip wordt verwerkt in het eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sangeeta
19 março 2023

I love Tamarinde's special chicken biryani 🥰 and of course Tava fish

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjolein
11 março 2023
Nicky Brook
8 março 2023

Het eten was weer lekker . Ga zo door

Esther
18 fevereiro 2023

Lekker eten, maar twee gerechten leken erg op elkaar, was jammer. Vond het wel duur voor wat/ hoeveel we kregen.

Anoniem
10 fevereiro 2023

We hebben ervan genoten. We hadden om mild gevraagd en het was heerlijk van smaak. En het is supersnel gebracht. We bestellen snel nog een keer.

Yvonne
6 fevereiro 2023

We vonden de gerechten erg lekker en werd volgens de opgegeven tijd bezorgd. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M. Beukering
20 janeiro 2023

Wat een heerlijke smaken, wij hadden vegetarische hapjes, onwijs lekker!

Siko
15 janeiro 2023

Eten was weer heerlijk.

Wendy
9 janeiro 2023

Ongeveer 4 stuks kip in elk bakje van een waterig saus. Naan was "wat de fk is dat" uit de alufolj gekomen, alsof het allemaal al voor in mandjes gesneden was en even in de magnetron opgewarmd was. Nooit meer, en zeker niet voor €20pp+....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

wout
20 dezembro 2022

heerlijk eten, gevarieerd menu, ook voor vegetariers, echt een aanrader

Mazereeuw
26 novembro 2022

Het was allemaal even lekker en snel bezorgd

Rob Wijnants
21 novembro 2022

We were expecting a curry sauce with the biryani, but tasted great. would also have liked a bit more meat in my lamb rogan josh. Overall great quality food and delicious! Delivery went the extra mile (literally) as the road was closed and delivery came on foot.

Ronald
1 novembro 2022
Brand
29 outubro 2022

Twee dezelfde gerechten gehad. Terwijl we tikka hadden besteld en butter checken. Smaak goed maar te duur voor wat je krijgt.

Manodj
26 outubro 2022

Tegen sluitingstijd besteld en netjes gebeld dat de bestelling later is gezien. Vervolgens keurig netjes gebeld en op tijd bezorgd. Kwaliteit en smaak van eten was goed. Enige kritische noot: Ik had een rasmalai besteld en ik verwachtte deze met melk en niet met suikerwater. Voor de rest super, dus nog geen 5 maar wel 4 mooie sterren.

Anne
10 outubro 2022

Gewoon verrukkelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michaela en Ward
10 outubro 2022

Zojuist voor het eerst afgehaald bij Tamarinde. Wat was dat lekker zeg! We kozen de tamarinde special chicken curry en de dahl makhani. We maken zelf graag dahl thuis, maar die kan lang niet tippen aan deze variant. Zelfs de mango lassi is heerlijk en alles behalve ‘prefab’. Wat een aanwinst voor Alphen! Wij gaan er graag binnenkort eens eten om ons te laten adviseren. Wellicht handig om te weten: bij alle hoofdgerechten komt rijst, extra bestelling is dus niet noodzakelijk, al is die jeera rijst wel echt heel erg lekker:)

Jeroen
9 outubro 2022

Eten was weer heerlijk. Bezorging ook op de aangegeven tijd. Tip: de Naans in aluminium folie zorgt ervoor dat de Naan erg slap/taai wordt. Wellicht kijken naar een alternatieve verpakking.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeroen
9 outubro 2022

Erg lekker eten. Een beetje aan de dure kant maar zeker waard!

Marieke Helder-Looijestijn
8 outubro 2022

Het was goed, maar niet de lekkerste, die we ooit gegeten hebben. En het was veel saus met weinig vlees. We zijn meer vlees gewend.

Christel
7 outubro 2022

Lekkere smaken maar er zat dit keer wel heel erg weinig vlees in

DvT
16 setembro 2022

Het eten was zeker lekker maar we waren zeer verbaasd dat wij voor witte rijst 3.50 bij moest betalen.

Reacção a Tamarinde

Goedemiddag Dvt, Hartelijk dank voor je feedback! Er staat op de website inderdaad niet duidelijk vermeldt dat er bij de curry gerechten altijd rijst zit, waardoor er soms per ongeluk extra rijst besteld wordt. Excuses en wij zullen dit zsm aanpassen. Team Tamarinde

Joost van Leeuwen
11 setembro 2022

Werd netjes gebeld om ivm met m’n notenallergie dat ze iets wilde maken! Super netjes en sulerlekker!!! Aanrader

Reacção a Tamarinde

Goedemiddag meneer Van Leeuwen, Hartelijk dank voor uw feedback en heel graag gedaan mbt het terugbellen ivm de notenallergie. Groet, Team Tamarinde

ALIE SIEGERS
3 setembro 2022

eten was smaakvol maar erg beperkt Voor de prijs was het vrij weinig en het zou wat meer aangekleed kunnen worden! Zo ziet het er erg troosteloos uit

Reacção a Tamarinde

Goedemiddag mevrouw Siegers, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen deze serieus en gaan ermee aan de slag. Met vriendelijke groet, Team Tamarinde

Vincent
26 agosto 2022
Reacção a Tamarinde

Goedenavond Vincent, Dankjewel voor je top review! Team Tamarinde

Miesjoe
25 agosto 2022

Geweldig genoten van de heerlijke authentieke smaken 👍🏽👍🏽 Zeker herhaling vatbaar 😊 Tipje : de bezorg porties mogen iets groter zijn😉

Reacção a Tamarinde

Goedenavond Miesjoe, Hartelijk dank voor je feedback. We zullen ermee aan de slag gaan. Groet, Team Tamarinde